Cea mai buna solutie de iluminat pentru proiectul tau
Despre noi

Cine suntem?

O echipa tanara si dedicata care isi propune sa ofere cea mai buna si potrivita solutie de iluminat pentru orice proiect!

Ne-am lansat pe aceasta piata in anul 2011 si avem o experienta vasta in domeniul iluminatului. Suntem foarte cautati pentru a oferi solutii optime pentru orice proiect, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.
Proiect” poate insemna : un apartament/ o casa/ o camera/ o strada/ un club/ restaurant/ cladire de birouri/ hotel/ /….o baie… o singura lampa… un singur bec..:)
 “Solutie inseamna alegerea corpurilor de iluminat perfecte din urmatoarele puncte de vedere: design, intensitatea luminii, atmosfera creata, buget alocat proiectului si altele.

Care este scopul nostru ?

Dorim sa ajungem acolo facand zilnic tot ce ne sta in putinta sa oferim plus valoare clientilor si colaboratorilor nostri.

De la noi vei primi mereu solutii care sunt in permanenta testate si imbunatatite.

Echipa noastra este mereu la dispozitia ta pregatita sa rezolve orice problema.

Ne deplasam cu placere la locatia proiectului tau pentru ca solutiile oferite sa fie cat mai potrivite din toate punctele de vedere.

Luam in calcul bugetul tau si ne dam toata silinta sa nu fie nevoie sa cheltuiesti mai mult decat este necesar pentru corpurile de iluminat alese.

(Atentie: De la noi nu vei primi cele mai ieftine solutii ci cele mai POTRIVITE solutii.)

Parteneri

Incepeti sa tastati si apasati Enter pentru a cauta

Shopping Cart